Závěr sezony Prague Park Race se blíží

Závěr sezony Prague Park Race se blíží

Ahoj běžci,

podzim se nezadržitelně blíží a s ním i naše závěrečné závody Prague Park Race. Jsme rádi, že s námi běháte, proto posíláme pár informací ohledně našich podzimních závodů.

Za 3 týdny, 8. října se už potřetí podíváme na Konopiště, kde bude opět start před amfiteátrem s výhledem na zámek Konopiště. Začátek tratě, vedoucí kolem zámeckého medvěda a skrz Růžovou zahradou je společný pro obě trasy, tedy jak pro 14 nebo pro 8 km. Nezapomeňte – zvýhodněné startovné je do neděle 18. září – http://pragueparkrace.cz/konopiste/registrace/

Tohle je již klasika – závod v Prokopském údolí – startuje již po sedmé v řadě a to 22. října. Pozor – nejlevnější startovné jen do neděle 18. září – http://pragueparkrace.cz/prokopske-udoli/registrace/ Trailové cestičky a přeběhy přes skalky, to je typická trať pro podzimní závod v Prokopáku. Tento závod je pro nás srdcovou záležitostí, jelikož je to první závod s kterým jsme před 7 lety začali. Opět máte na výběr ze dvou tras, 14 nebo 8 km a letos nově i dětské kategorie.

Věříme, že se vám naše závody líbí a těšíme se na startu 🙂

team PPR