Ambasadoři Prague Park Race testovali produkty partnera závodu

Ambasadoři Prague Park Race testovali produkty partnera závodu

Na běžeckém závodě v italských Dolomitech jsme pro vás testovali produkty od firmy Namedsport, jednoho z partnerů závodu Prague Park Race. Jednalo se o přípravky MALTONAM – energetický nápoj před a při zátěži a TOTAL ENERGY CARBOGEL – energetický gel před a při závodě. Oba přípravky si budete moci také vyzkoušet na občerstvovací stanici, nebo v prostoru startu a cíle při závodě Prague Park Race.

IMG_1534

Jan Janů, pětinásobný mistr České republiky v běhu do vrchu a jeden z ambasadorů závodu, testoval energetický nápoj MALTONAM.

Závod byl hodně náročný, hlavně co se týče převýšení, proto jsem už cca hodinu před startem popíjel energetický drink Maltonam, abych měl dostatek energie až do cíle. Přípravek mě příjemně překvapil, cítil jsem se velice nabitě a ani v cíli jsem nepociťoval zvláštní únavu“.

IMG_1508

Pavla Schorná, která letos obsadila na Mistrovství Evropy v běhu do vrchu v italském Arcu 4. místo, použila energetický gel TOTAL ENERGY CARBOGEL.

„Před závodem jsem se cítila trochu unaveně a hlavně nervózně. Na startu jsem vypila Total energy Carbogel a doufala, že mi pomůže udržet se na špici startovního pole v nabité konkurenci. Překvapivě jsem po pár minutách běhu dostala velkou chuť závodit a s pocitem velké energie vyhrála. Určitě v dalším závodě použiji energetický gel od NamedSport.“

IMG_1522

Za 14 dní budou oba běžci závodit na Mistrovství Světa v běhu do vrchu v Bulharsku a budou testovat další produkty od firmy NamedSport. Jejich výsledky a poznatky vám sdělíme v dalším příspěvku.